"Берое" готови да посрещнат лидера в класирането ЦСКА

Двубоят за първото място в "А" група е тази вечер в Стара Загора

Старши треньорът на отбора Петър Хубчев ще направи доста промени в своя състав за домакинството срещу ЦСКА от десетия кръг на А група в сравнение с футболистите, които взеха участие в срещата срещу ПФК Бургас за Купата на България през седмицата. Треньорският щаб на Берое няма сериозни проблеми с контузени футболисти преди сблъсъка с „армейците“.

И двамата наставници - Петър Хубчев и Стойчо Младенов, разполагат с дълбочина в състава. За Берое от началото на сезона блести нападателят Венцислав Христов, който за 9 мача вкара 6 гола. Добре се справя и другият таран Жуниор Мапуку (8 мача, 3 гола). Младенов пък разполага с напълно обезпечен състав по всички постове с изключение на десния бек.
Старозагорци имат добри предпоставки да сложат край на негативната си серия срещу ЦСКА и за първи път от 24 години да излязат като победители от шампионатен двубой с този съперник. Берое не е Взимал трите точки срещу червените в елита от 33 мача насам (за последно с 1:0 у дома през август 1990 г.), в които е записал 5 равенства и 28 загуби, при 14-82 голова разлика.

Този мач е за първото място, тъй като във временното класиране ЦСКА и "Берое" са на върха на таблицата и който победи ще оглави класирането.

В деня на мача ще работят седем каси, които ще отворят в 16:30 часа, три часа преди началото на мача. Пред стадиона ще работят пет каси. Официалният фен магазин на Берое ще работи в деня на срещата с отварянето на стадиона (2 часа преди двубоя) за мача с ЦСКА. В деня на мача ще работи и касата на сектора за гостуващи фенове пред сектора за гости откъдето привържениците на ЦСКА могат да закупят пропуски. В сектора за гости няма да се допускат зрители с билети с намаление.

Очаква се пълен стадион и около 3 000 фенове на „червените“ да подкрепят своя тим срещу Берое. Във връзка със засилените мерки за сигурност за срещата домакините молят всички зрители да спазват указанията, както и да пристигнат на стадиона по-рано за по-спокойно влизане в съоръжението и по-малко струпване на хора на входовете.
Началото на мача "Берое" - ЦСКА е от 19,30ч.