Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-София организират предизборни мероприятия в столицата

Мероприятията ще са изключително разнообразни

Днес  кандидатите за народни представители от 23, 24 и 25 МИР  организират предизборни мероприятия в София. В 11:00 водачът на листата на ПП ГЕРБ за 23 МИР Александър Ненков и кандидатът за народен представител Кръстьо Кривов  ще участват в спортен турнир, който ще се проведе  на тенис-кортовете до парк-хотел “Москва”. От 11:30 Александър Ненков ще присъства на предизборен концерт на ГЕРБ, заедно с кандидатите за народни представители Димитър Главчев и д-р Антон Живков, на който ще бъде представена листата за 23 МИР. Концертът ще започне от 10:30 часа в столичния “Южен парк”(вход от ул.”Бяла черква” и бул.”Витоша”). В 17:00 часа водачът на листата на ПП ГЕРБ за 23 МИР Александър Ненков и кандидатите за народни представители Милена Дамянова, Веселин Милев, Диана Цекова, Огнян Кунев, Стоян Кукев ще присъстват на концерт “Българските евъргрийни”, където ще има и фотоизложба на ГЕРБ. Събитието ще се състои в кв.”Красно село”, в градинката пред ОКИ.

В 11:00 часа кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ за 23 МИР Милена Дамянова, Веселин Милев, Диана Цекова, Огнян Кунев и  Стоян Кукев ще вземат участие в инициатива за почистване и боядисване на спортно игрище и на пространството около него в кв.”Борово”(спортно игрище между ул.”Браила” и ул.”Разград”). От 11:00 часа кандидатите за народни представители Теодора Георгиева, Димитър Русенов, Атанаст Бояджиев, Светослав Казаков, Михаела Иванова, Велина Белева, Ана Манчева и Васил Михов организират пикник в парка в Студентски град.

От 11:00 часа водачът на листата на ПП ГЕРБ за 24 МИР Румяна Бъчварова и кандидатите за народни представители Евгения Алексиева, Христо Петков, Александър Димитров и Зорница Ангелова ще присъстват на концерт с интерактивни игри в изцяло ремонтирания парк “Герена”. В 12:00 часа Бъчварова и кандидатите за народни представители на ПП ГЕРБ за 24 МИР Евгения Алексиева, Валентин Радев, Петя Генчева, Анжела Христова, Филип Спасов ще бъдат на курбан за здраве и успех в църковния храм до парк “Езерото” в жк.”Дружба”-1. От 16:00 часа Румяна Бъчварова ще участва в предизборно мероприятие на ПП ГЕРБ в Борисовата градина, на което ще  бъде представена листата за 24 МИР. Кандидатите за народни представители от ГЕРБ за 24 МИР Джема Грозданова и Даниел Костов  огранизират инициатива за пускане на безжичен интернет в градинките на “Кристал” и “Св. Седмочисленици” от 16:00 часа.

От 11:00 часа на предизборно мероприятие на ГЕРБ в Северния парк в кв.”Надежда” ще бъдат представени кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ за 25 МИР. Кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ за 25 МИР Красимир Ципов, Снежана Дукова и Никола Казаков ще присъстват от 11:00 часа на предизборен концерт в район “Връбница”, читалище “Зорница” (на улица “Д.Лисачов”, градинка в с.Обеля). Кандидатите за народни представители от ГЕРБ за 25 МИР Биляна Бекова, Лилия Тиркова, Цветан Стефанов, Мариян Живков, Любомир Вангелов организират арт инициатива с боядисване на керамични фигури, сценична постановка и демонстрация с кокили в столичния парк в кв.”Св.Троица” от 16:00 до 19:00 часа.