Владислав Николов: Време е да се сложи край на професията "майка"

„Всеки път, когато начело на държавата застава правителство на БСП, Европа спира финансирането на България.", отбеляза Владислав Николов в Горталово

Силна подкрепа от жителите на плевенското село Горталово получи тридетният модел на българското семейство, предлаган в управленската програма на ГЕРБ. Кандидатите за народни представители Владислав Николов и Ралица Добрева се срещнаха с хората и представиха и останалите приоритети по пътя на изграждане на Стабилна България.

„Време е да се сложи край на професията „майка”, която чрез социални помощи издържа цели семейства на хора, отдали се на създаване на потомство без обаче да работят и да полагат усилия за образоването на тези деца.”, каза кандидатът за народен представител от ГЕРБ Владислав Николов.

Той допълни, че детски ще се получават до трето дете. Николов обърна внимание и на спрените европейски фондове.

„Всеки път, когато начело на държавата застава правителство на БСП, Европа спира финансирането на България. От 32 млрд. лв. за периода 2014-2020 тази година няма да получим нищо, защото некадърното управление на правителството на Орешарски превърна 2014 в нулева година по отношение на европейското финансиране.”, уточни Владислав Николов.

В деня на възрастните хора той увери пенсионерите в Горталово, че осъзнавайки допуснатата грешка при своето управление, ГЕРБ ще направи сериозни помени в социалната си политика. „ Няма да ви обещавам нереални неща като 500 лв. пенсия и 1000 лв. минимална работна заплата. Говоря и се ангажирам пред вас само с реално изпълними неща. Едно от тях е индексиране на пенсиите всяка година.”, каза още кандидатът за народен представител от ГЕРБ Владислав Николов.