Алисия: Николета е жалка!

Певицата не мисли да съди плеймейтката

Фолк звездата Алисия отрече появилата се информация, че ще съди Николета Лозанова и екипа й за това, че са снимали детето й без съгласието на майката, предава blife.bg.

"Никого не възнамерявам да съдя, защото сама съм се убедила в "силата" на българската правосъдна система. Излишно време за губене нямам. Има Господ, така че госпожата нека бъде търпелива и да си дочака "джакпота".

Жалка става в опитите си отново да трупа дивиденти на мой гръб по най-гнусния начин - изтипосвайки семейството ми в национален ефир и редейки коментари, целящи да злепоставят. Чудя се в крайна сметкаколко злобен и облъчен човек трябва да си, за да стигнеш до там, да коментираш обувките на сина на мъжа ти, с цел да нараниш майка му.

На този етап от живота си осъзнавам, че най-голямата ми грешка беше, че преди 4 години дадох поле за изява на една т.нар. плеймейтка, която се възползва перфектно от ситуацията и до ден днешен не спира да се занимава с моята личност, директно и индиректно, за да подхранва интереса към себе си.

Както тя самата е казала в предаването си, първото нещо, за което се сеща с буквата А, е Алисия. Какво повече да коментирам?!?", допълва още фолк певицата пред "Блясък".