Любов ли бе да я опишеш! Николетка брани любимия си Роналдо

Плеймейтката скочи срещу запалянковците

Всеизвестен факт е, че футболистът Кристиано Роналдо е любимец на Николета. Водещата не успя да си обясни как българите прежалиха по 200 лв., за да отидат на стадион „Васил Левски“, за да го видят, а същевременно скандираха не неговото име, а това на съперникът му от „Барселона“ – Меси, пише HotArena.net.

Според Лозанова само българите могат да обидят така един реализирал се човек. Дори смята, че е супер глупаво сънародниците й да се гаврят по този начин с някой, който е признат за най-добрия футболист в света.

Част от феновете й й се опълчиха и заявиха, че снощи любимецът й е показал по-скоро актьорски умения, отколкото футболни. Всъщност, ако трябва да сме точни, Роналдо отнесе нашенското негодувание най-вече заради решенията на главния съдия.

Други смъмриха водещата заради факта, че защитава испанския нападател, а не казва нищо за българския „Лудогорец“, който се представи на ниво.

Николета заяви, че не е казала нищо лошо за тима от Разград, но просто й е омръзнало да гледа цял ден статуси в социалната мрежа против Кристиано. 

След това качи колаж, на който са едни от най-добрите футболяги в света. На всеки един е лепнат грозен прякор, а причината за това, според моделката е, че точно тези, които ги плюят, никога няма да успеят да достигнат нивото им.