Ето я любовницата на Албена Вулева?

Близостта между двете жени е очевидна

По време на скандалната мисия с кубчетата във „ВИП брадър", когато звездите направиха скандалните признания за себе си, водещата на скандалното тв предаване "Сигнално жълто" Албена Вулева взе кубче с надпис "Аз съм гей". Коментарът й обаче не беше излъчен. Според разказаното от екипа тя споделила история, в която преди много години е пробвала от интерес какво е да бъде с жена, но не й било харесало.

„Съвсем сериозно - лесбийка съм, но любителка, аматьорка", казва Вулева в интервю пред „ШОУ" през май 2007 г. По това време тя демонстрира публично връзката си с фитнес-инструктора Недик, с когото, макар и пред сватба, се разделиха миналата година. Точно тогава Албена започва да се задържа все по-често в компанията на защитничката на гей правата Светослава Петкова, разкри наше разследване. Госпожицата е доста по-млада от тв водещата, но е много популярна в лесбийските среди и неведнъж била засичана в компанията на важни персони. Мъжкареещата на външен вид Светослава е завършила частна гимназия по хотелиерство и ресторантьорство, учила е и във Виена. Във Фейсбук профила си тя е публикувала поредица от снимки от гейпарадите от Солун, Виена и София. На някои от снимките дори е с майка си, която демонстрира подкрепа за различната сексуалност на своята щерка.

В социалната мрежа Албена и Станислава са публикували безброй общи снимки, на които демонстрират близост, по-голяма от обичайната между приятелки. Скандалната тв водеща дори не скрива ревността си, когато младата й приятелка пуска снимка от морето, на която е сама! „Самодива в нощта... Дали сама или дива?", пише Вулева, на което Станислава отговаря: „И двете... вече". „Стига лъга. А, кой снима? А?", отвръща веднага Албена. „Спасителчето. Ама то все едно съм си сама", оправдава се момичето. А тв водещата приключва разговора в типичния си стил: „Ужас....толкова ли е вглъбено в спасителната дейност?! Да вземе да те спаси и теб... от самотата!".

Няколко дни по-рано двете дами бяха засечени от папараци в заведение на Южното Черноморие. Вулева и Станислава се разхождали, хванати за ръка, и предпочитали собствената си компания, пред това да общуват с други хора. "Двете останаха 5 часа заедно, на една маса, пускаха си ръце под нея, дори алкохол не близнаха, а само сокове и вода", коментираха присъствали на партито.
Преди три години „сигнално-жълтата" пък беше спрягана за „опасно близка" със сестрата на миската Ивайла Бакалова - Божидара.