Камелия Тодорова ще изхарчи хонорара си за лифтинг

Певицата иска основна пластична операция

Камелия Тодорова вече си е намислила за какво ще използва хонорара си от влизането във „ВИП Брадър". Решението да стане част от сеирджийското шоу, втрещи много нейни почитатели, но се оказва, че певицата си е имала свой личен мотив. А именно огромното й желание да си направи основна пластична операция, пише "Всеки ден".

Още при старта на риалитито аудиторията изпадна в шок от вида й. Блондинката, пленявала някога мъжките сърца по цял свят само с пърхане на мигли, днес буквално се е превърнала в плашило с почти прозрачна сива кожа, изпъкнали вени, повехнал поглед и дълбоки бръчки. Веднага след като излезе на свобода, тя ще посети най-добрите медици в България и ще се подложи на лифтинг.

„Искам отново да съм млада и красива, хората да ме гледат с възхищение, а не със зле прикрита подигравка. Аз не съм толкова стара, колкото изглеждам. Просто съм имала нещастен живот", жалвала се някогашната хубавица пред свои приятели.

Мълвата носи, че хонорарът й от шоуто вече е разпределен лев по лев за различни интервенции. Те щели да се правят с най-добрите и качествени материали.