НАБЧ: Народът с наказателен вот срещу зелените олигарси

ПП "Зелените" се срина до смешните 0,6% на изборите

Национална Асоциация Българско Черноморие не пропусна да отбележи съкрушителната загуба на „Зелените” на парламентарните избори. Според сдружението избирателите са наказали еколозите, заради битката им срещу застрояването и опитите да се национализилат частни земи край морето. Ето цялото становище на НАБЧ, разпространено днес до медиите:
„Избирателите показаха "червен картон" на зелените олигарси и им показаха, че вратата към властта е заключена за тях. Гръмогласната ПП „Зелените”, зад която стоят съмнителни НПО-та обединени в „За да остане природа в България” се сгромоляса на парламентарните избори. Скандалният политико-екологичен кръг, определящ се като изразител на обществени интереси бе наказан със смешните 0,6% от гласовете на избирателите. Трагичният им резултат от последния вот е с цели 20% по-нисък от предишните парламентарни избори. Активистите на партията Андрей Ковачев, Борислав Сандов, Анна Пелова и техните поддръжници Тома Белев, Петко Ковачев, Димитър Попов и др. през цялото време громяха икономиката по Черноморието и планинските курорти без да се съобразяват, че това е форма на геноцид спрямо целия народ, срещу държавата и националните ни интереси. В безскрупулно преследване на тлъстата партийна субсидия, „Зелените” не се посвениха да заблудят и нещастните наркозависими чрез призив в свой клип за свободна употреба на наркотични растения. Избирателите в Бургас явно се подиграха на ПП „Зелените” като им дадоха комичните 0,3 %, като по този начин ясно им показаха вратата. Избирателите категорично показаха, че не желаят в политическата действителност на България да съществуват партии, които чрез манипулации и екстремистки методи да осъществяват политиката на господарите им от чужбина.
Малка групичка зелени олигарси в стремежа си да овладеят ½ от територията на България, за да усвояват екологични фондове за свое обогатяване, успяха да превърнат думата „екология” в мръсна дума за българското общество. На последните избори народът направи показно как една партия може сама да се самоунищожи по начина на ПП „Зелените”.”