Лиляна Павлова: Само обратната връзка ще ни бъде барометър за поведението

Водачът на листата на ГЕРБ за Стара Загора с обръщение към старозагорци

Лиляна Павлова - водач на листата на ГЕРБ в Стара Загора се обърна към избирателите си от региона със специално обръщение.

Екипът на Starazagorautre.bg публикува писмото без редакторска намеса:

Уважаеми старозагорци,
Уважаеми приятели,
Заедно постигнахме чиста победа в Стара Загора и региона! Поздравления!
Победихме на места, в които досега сме имали слабо присъствие, и стъпихме на места, считани за бастиони на опонентите ни.
Радва ни фактът, че почти 54% от населението в региона излезе да гласува, а почти 1/3 от тях – 33%, застанаха зад идеите на ПП ГЕРБ и лично зад мен на предсрочните парламентарни избори, проведени на 5 октомври 2014 г. Щастлива съм, че ПП ГЕРБ разшири доверието си сред хората в областта спрямо изборите през 2013 г.
В изминалите 30 дни на кампанията заедно с колегите бяхме във всички обищини на областта, някои от тях посетихме по два пъти. Лично аз направих над 60 публични срещи с представители на различни бизнеси, браншови организации и предприятия в региона. Получихме много покани за срещи в малки населени места, на които откликнахме аз и/или кандидат-депутатите от листата на ПП ГЕРБ. Проведохме общо над 150 срещи в Стара Загора, Казанлък, Чирпан и областта.
На много от срещите чухме и добри думи, но и критики. Борихме се със слухове, пускани от опонентите ни, че ГЕРБ ще закрива или приватизира Мини „Марица Изток“ и ТЕЦ „Марица Изток 2“. Резултатите от изборите показват, че сме ви уверили в обратното. Благодарим ви!
Радвам се, че разумът надделя и голяма част от работещите в енергийното сърце на България ни подкрепихте. Не ви излъгахме, когато ви казвахме, че имаме планове за инвестиции в региона. Ще посоча отново ангажиментите, които поехме за Стара Загора и региона на десетките ни срещи през изминалия месец. А именно:
На първо място да завършим проекта за тунел под Шипка. Каквото и да ви кажа за неговите ползи, сигурна съм ще ми посочите поне още три отгоре.
На второ място – да работим за оздравяване на ТЕЦ "Марица Изток 2", Мини „Марица Изток” и след това ще търсим възможности за изграждане на нови мощности.
На трето място – да работим за утвърждаване на старозагорския регион като привлекателна туристическа дестинация с акцент върху културно историческото наследство.
Искам да изкажа и специална благодарност на отбора, който застана зад гърба ми на тези избори. Показахме, че когато си имаме доверие, нещата се получават. Политиката е колективно занимание, а не самотно занятие. Това видяха и 49 085 души от региона, които застанаха зад нас на 5 октомври.
Както казвах и на срещите със симпатизантите ни, чака ни много работа. Знаете имената на депутатите от ГЕРБ, знаете къде да ги намерите и съветът ми е: търсете ги, не ги щадете. Само обратната връзка ще ни бъде барометър за поведението.
Накрая искам да напомня, че е време за работа, работа и пак работа!
Всички тези ангажименти са възможни и постижими, ако получим широка подкрепа и съставим стабилно правителство! Искам да Ви уверя, че ще положим всички необходими усилия това да се случи.
Благодаря ви още веднъж за подкрепата!