Бившият на Кучкова я тормозел

Красавицата избягала в Лондон при сестра си

„От тия пенсионери, които сте събрали тук, и гейове, и бабички... Кого да съблазнявам?“ Това бяха едни от първите думи на Мис Плеймейт 2013 Елена Кучкова на влизане в къщата на „ВИП Брадър 2014“.

25-годишният модел, изглежда, усеща, че именно това е идеята на продуцентите - да играе ролята на съблазнителката сред съквартирантите в „образцовия дом“ на риалитито по „Нова телевизия“, пише „24 часа“, което обаче не се случва за момента.

Кучкова прави впечатление на обикновено момиче, което, по подобие на голяма част от плеймейтките през годините, също е лягало под скалпела на естетичните хирурзи. Като малка тя мечтала да стане модел, а освен това, искала да бъде актриса и певица.

Родителите обаче искат тя да стане икономист. След като завършва гимназия в Пазарджик, Елена се насочва именно към икономиката и записва „Стопанско управление“ в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“.

По това време красавицата е на 19 г. и има приятел. В началото отношенията им са нормални, но впоследствие мъжът започва да я тормози. Това става, след като тя иска да прекрати отношенията си с него. Той не желае, затова насилва момичето психически и физически.

Никой обаче не вярва - с нея той е един, а с останалите хора - съвсем различен.

По тази причина момичето се вижда притиснато до стената и единственият възможен изход, който вижда, е да замине извън България.

Така заминава за Лондон при сестра си Лазаринка, без дори майка й да знае. Единствените пари, които има, стигат за билет. Не знае английски, няма идея какво ще прави и тръгва само с един чифт дънки. Близо месец учи езика сама вкъщи, а малко след това започва работа като домашна помощница.

Всяка сутрин излиза в 6 ч. от апартамента, в който живее със сестра си, като през деня чисти къщи, а вечер - офиси. Всичката работа върши за около 100 лв. на ден и се прибира се в 21-22 ч. Това продължава около 2 години и Елена решава да се прибере в България.

Тук среща следващия си приятел - Стефан Роглев. Двамата се запознават в Слънчев бряг, където той по това време танцува с балет “Максимус”.

Влюбват се и веднага заживяват заедно. Елена остава в курорта при Стефан за един месец, после идва да живее в София с него. Връзката им продължава около три години, след което се разделят.