Съквартирантите определят "фалшивия герой" в къщата

Венета Райкова влиза във Вип Брадър

Вип Брадър ще приложи и друг успешен похват за „лечение” на високо его в Къщата. Той ще даде възможност на съквартирантите да се погледнат отстрани. Всеки от тях трябва да попълни анонимна анкета. Резултатите ще дадат отговор на въпроса „Кой е най-фалшивият съквартирант“ в Къщата, като освен име анкетираните трябва да посочат и мотивите за своя избор, предаде trud.bg.

Отличените в анкетата ще получат възможност да прочетат редовете за себе си и да разберат защо именно те са такива в чуждите очи. Разбира се Big Brother е строг, но справедлив и той ще даде възможност на всеки анонимен автор да се изправи очи в очи със съквартиранта, по чийто адрес е писал и да обоснове написаното. Дали всички ще намерят смелост да се изправят и да признаят думите си, или някой ще предпочете да се опре на анонимността? Какви ще са последствията от мисията и дали поредната бомба е на път да избухне, ще разберем тази вечер от 20:00 часа по Нова.

По-късно в „Голямата уста” една водеща ще прекрачи прага на най-известната Къща. Каква работа има Венета Райкова вътре и как ще бъде посрещната от звездите – не пропускайте началото в 22:00 часа. В студиото обстановката ще се нажежи до червено, защото Ваня Червенкова и Пламен Медаров ще влязат в пряк спор по темата „Трябва ли да си отборен играч или по-добре да бъдеш актьор, за да спечелиш VIP Brother”. Гледайте „Голямата уста” тази вечер от 22:00 часа по Нова телевизия.