Кали често, често излиза от Къщата

Певицата излиза постоянно от „ВИП Брадър", вижда се с гаджето си Влади и си говори с фенове

Фолк певицата Кали е един от най-привилегированите участници във „ВИП Брадър". Освен че е от съквартирантите, на които е позволено да бъдат посещавани от децата си, тя има право да излиза от Къщата, за да ходи на участия.

Това не се случва често, но пък е достатъчно, за да може изпълнителката да си отдъхне и да е сред повече хора, които я обичат. В клубовете, винаги на първа линия, я чака любимият й Влади.

Това също е преимущество в ръцете на Кали. Живущите в пределите на ВИП дома също имат половинки, които не могат да виждат до приключване на участието им в шоуто.

На последното музикално представление, което пайнерката спретна в столичен клуб, Ива Екимова посрещна рождения си ден. Двете бяха близки в Къщата, до момента, в който зрителският вот изкара бившата водеща на „Жените говорят".

Освен това не е ясно дали брюнетката се прибира в Нови Хан веднага след приключването на работните й ангажименти или се уединява някъде с мъжа си.

Впечатление направи на присъстващите, че няма охрана, която да варди певицата стриктно. Тя има възможност да се снима и да си говори с фенове.

По този начин тя може да се снабди с информация от външния свят, която може да бъде бонус за нея. Другите съквартиранти обаче нямат тази привилегия и са ощетени за което.