Бакалов: Левски не са във форма, можем да ги бием

Няма никакво значение това, че Вили Вуцов е тръгнал от Герена, смята легендата на Ботев

Един от най-техничните футболисти на българския футбол, Ботев (Пд) и ЦСКА - Марин Бакалов, който до скоро бе в управата на „канарчетата“, сега временно се е оттеглил от футбола и се занимава с личен бизнес. Бакалов продължава да се интересува от българския футбол и своя отбор Ботев (Пловдив). Пред Sportonline.bg Бакалов коментира предстоящия шампионатен мач на канарите с Левски.

„Ботев (Пд) може да победи Левски с характер в предстоящата шампионатна среща. Отборът показа отличен футбол в Ловеч и постигна пълен обрат срещу силния отбор на Литекс. Докато в момента Левски не е във форма. Разбира се, след като става въпрос за Левски, трябва винаги да се внимава. Но аз смятам, че Ботев може да се наложи в тази среща“, смята Марин Бакалов.

„Има още мачове до края на редовния сезон, но специално в тази среща между Ботев и Левски трите точки са от голямо значение. При победа на Ботев заявката за мястото в шестицата ще е още по-солидно. А при Левски, ако загуби, ще има теоретична възможност да изпадне от шестицата“,  добави Бакалов.

„Крайно време е да се спре да се гледа кой треньор откъде идва, на кой отбор е бил фен. Това, че Вили Вуцов е тръгнал във футбола от Левски в момента няма никакво значение. Вили сега е треньор на Ботев (Пд) и съм убеден, че в този мач ще даде всичко от себе си за успеха на нашия отбор. Защото в крайна сметка всеки треньор държи на кариерата си“, убеден е Бакалов.