Рижата пристигна със сандали и сатенен халат в съда

Надрусаният хулиган не спря да крещи и да показва средни пръсти на полицията и журналистите

В същински екшън  се превърна заседанието на съда на което се гледа мярката за неотклонение на Симеон Стоянчов  с прякор Малката Рижа. В съдебната зала журналисти  не бяха допуснати. В коридорите обаче се чуваха жестоките викове на Рижата към представител на държавното обвинение. Прокурорката излезе от залата видимо разстроена. Стоянчов  пък заявил, че иска следващия път да види мъж на нейно място.

 

IMG_1019

Пред съда, той обяви, че виновни за ареста му били дилъри на дрога и поиска да бъдат заловени и отведени в ареста при него, съобщи zonaburgas.bg. Съвсем безцеремонно обявил и, че не къде да е, а точно в ареста изпушил последната си половин цигара с марихуана. Другата половина скрил в хляб. Според Рижата, тя била за „готвачите” на наркотици, които трябвало да го посетят.

Освен с крясъци в съдебната зала, Стоянчов  шокира и с мощен удар на главата си скамейката пред него. На влизане демонстрира добро настроение и вид.

Малката рижа бе с дълъг сатенен  халат. Отново се плезеше на журналистите. Пред съдията, той обявил, че приятелката  му е бременна. По улиците има много дилъри, които тровят вашите деца. Ще тровят и моето бъдещо детенце, обърнал се към всички в залата Стоянчов. 

Рижата е с повдигнато обвинение за кражба на телефон и 25 лева. Съдът го остави в ареста.