Вуцов уж пое вината, а ревна срещу съдията

Имаше чиста дузпа за нас, реферът не вдигна картон на Прохазка, ядосваше се треньорът на Ботев

Треньорът на Ботев Велислав Вуцов се опита да поеме отговорността за загубата от Левски и философски обяви, че при резултат 0:3 виновен винаги е наставникът. Вили обаче предяви сериозни претенции към съдийството в мача, което се случва почти при всяка загуба на канарите.

Ето какво каза специалистът след края на днешното дерби в Коматево:

При такъв резултат е ясно е, че виновен е треньорът. Когато бием, се радваме всички, когато губим, трябва да сме откровени. Резултатът обаче не показва реалното съотношение на терена. Ние загубихме нелогично, защото при 0:0 проиграхме три голови положения.

В същото време Левски поведе без голова ситуация и това разконцентрира играта ни. В този хаос получихме още два гола. Просто прегоряхме.

Имаше чиста дузпа за нас. Нарушението на Пламен Крумов срещу Чунчуков. След това жълт картон за Димов при фаула, неслучайно Гонзо го смени. Явно, че нещата ще бъдат срещу Ботев. Където някой има да компенсира, ще е срещу Ботев.

Ако е имало нерви от нашата страна, от другата страна е имало два пъти повече.

След мача с Локо Сф имах обещание да не пускаме жалба, че онзи съдия ще бъде наказан и няма да бъде видян на терените. Вижте кой съдия свири мача на Локомотив Горна Оряховица от Б група. Ние няма да влезем в комбинации, ще играем колкото можем.

„Аз лично, поемам цялата вина върху себе си. След като Левски ни надбори почти по целия терен, няма как да спечелим.

Предния мач пак беше съдия, който не бях виждал. Поредица от мачове, в които ни се слагат неопитни съдии. От Левски да вземат записа и да видят движението на Пламен Димов на линията на наказателното поле.

Да не говорим за удара на Прохазка с лакът. И този картон не го видях.