Михаела Филева с нова песен и ново гадже

Певицата отново е влюбена

Чаровната млада певица Михаела Филева призна, че отново е открила любовта. След формата "Денинг старс", който тя за малко да спечели, Михаела се раздели изненадващо с колегата си Ангел Кукушев.

Михаела призна в студиото на "Преди обед" в понеделник, че месеци по-късно отново е влюбена. "Имам човек до себе си... намерихме се... Но няма да кажа нищо повече. Когато открия човека, с когото ще остарея, с удоволствие ще го изкрещя", остана потайна певицата.

Според слуховете обаче новият й приятел също се занимава с музика и е с няколко години по-голям от нея.

23-годишната звезда на Monte Music все още живее в общежитие в Студентски град, но скоро ще го напусне, защото завършва след няколко месеца.

Новостите при нея не свършват до тук. Михаела е готова и с първата си авторска песен.

Парчето тя написала сама след участието си в "Денсинг старс".

"Просто седнах на пианото и исках да излея всичко, което чувствах тогава. За това, че могат да те оценят винаги. Ако давам всичко от себе си, ако се боря, ще получа това, което искам да постигна", казва Михаела за песента.

Тя твърди, че чак сега пуска свое авторско парче, защото е имала нужда да узрее, за да може посланието й да стигне до хората по най-бързия път.

"Работя много сериозно по албум, но не мога да се ангажирам с дати. Със сигурност ще излезе през 2015-а. Иска ми се да е изпипан във всеки детайл. Доста голям процент в него  ще са авторски парчета", издава още Михаела.