Довечера играят „Брудершафт” в Царево

Големият Васил Михайлов и Стефка Янорова излизат на сцената в 18.00 часа

Жителите на Царево ще имат уникалната възможност да гледат довечера постановката „Брудершафт”. Пиесата ще се играе на сцената в местното читалище "Г.Кондолов -1914" със съдействието на Община Царево. След премиерата на софийска сцена (в Театър 199) на 30 септември 2014 г. жителите на гр.Царево ще се срещнат с тази съвременна комедия на украинеца Анатолий Крим. Ролите изпълняват мощният актьор Васил Михайлов и ослепителната Стефка Янорова. Те ще ви запленят с убедителната си, задълбочена игра, с която пресъздават надиграването между своите герои.
А режисьорът-доайен Асен Шопов разкрива най-тънките нюанси на сюжета с деликатно майсторство и прекрасно усещане за чаровното и нежното. Авторът на Брудершафт Анатолий Крим е сред най-поставяните рускоезични драматурзи на нашето време. В един и същи момент 27 театъра играят негови пиеси само в родната му Украйна.
Постановката е коопродукция на „Супер вълк“ и Театър 199 „Валентин Стойчев“. На сцената на НЧ „Г.Кондолов -1914” Царево гостува на 28 ноември 2014 година от 18 часа.
Цена на билетите – 8 - 10 лева. Билети на касата на читалището.