Ива Екимова заседна в асансьор

"Разбираш, че един проблем е реален, когато наистина те връхлети..."

Ива Екимова стана поредната жертва на остарелите и неподдържани асансьори. Пиарката заседна между етажите, а докато чакаше техник, постна във Фейсбук "критичната ситуация".

"Разбираш, че един проблем е реален, когато наистина те връхлети... Това с асансьорите е гадост и ето, че е част и от неволите в личното ми битие. Дано завърши с хепи енд... Чакам техник, който тръгна от Люлин", написа Ива в социалната мрежа.

Съпричастни приятели веднага се втурнаха да й дават съвети. Повечето й дават кураж, но има и такива, които откровено се шегуват с неприятната ситуация.

"Емил Каменов-брадъра идва... да те освободи", коментира приятел. Друг се намесва: "Хубаво, че не си с Майк Тайсън там...".

Докато пиарката успее да прочете всичките съвети и коментари обаче помощта пристига.

"Happy end! Благодарение на невероятния супермен Петрозар Филипов и съседа, който чакам на ракия. Ужасно се изплаших и вече виждах как се превръщам в черна статистика от рейтингов сутрешен блок. Не се шегувам! Едно е сигурно. Сам човек и за возене в асансьор не става. Благодаря ви, че не ме оставихте да изпадна в истерия и паника", отблагодарява се Ива.