Ето къде е партито утре вечер!

Ицо Ламбрев от легендарната рок група Сигнал ще застане зад белия роял в White bar

Дами и господа, ако още се чудите къде да изживеете незабравима треска в събота вечер, значи не сте чули за партито, което ви очаква! Ицо Ламбрев от легендарната рок група Сигнал ще застане зад белия роял  в White bar на 13 декември /събота/. Пловдивчани и гости на Белия бар ще имат възможността да се насладят на уникален саунд и неувяхващи поп и рок парчета,  да чуят любимите си песни, изпяти лично от  Ламбрев.
Какъв по-добър начин да отбележите края на работната седмица от този да сте сред приятели, да чуете незабравими музикални изпълнения в невероятна атмосфера, отпивайки от любимото си питие с усмивка и добро настроение!  
Музиката заема специално място в White bar. Присъствие, движение, ритъм, модерен позитивен дух и вдъхновение ви очакват утре... Вечерта ще бъде неповторима с многоликите си емоции. Едно спонтанно изживяване, наситено със завладяващата страст на музиката, изпълнена на живо от Ицо Ламбрев.
Ще чуете любимите си песни... Ще попеете заедно... Ще потанцувате...Купонът започва в 20.00 часа! Поканени са тези, които искат да се забавляват и в същото време да прекарат една незабравима вечер!