Фандъкова ще връчи специалните призове „Скритото добро“

Целта на благотворителната кампания е да обедини бизнеса и корпоративните организации в подкрепа на хората в нужда

Кметът на Столична община Йорданка Фандъкова ще връчи специалните призове „Скритото добро“. Това съобщиха от пресцентъра на общината. 

Церемонията ще се състои на днес от 19.00 часа в зала Средец на Град хотел София. Благотворителната кампания „Скритото добро“ стартира под патронажа на Албена Атанасова – заместник кмет на Столична община в направление „Социални дейности и интеграция на хората с увреждания“ в началото на 2014 година. 

Инициативата е насочена към обединяване усилията за съпричастност, подкрепа и помощ. Тя обединява всички, които през годината с действията си заявяват подкрепа за социалните инициативи на Столична община, съдействат и подпомагат обучението и развитието на деца и младежи в неравностойно положение според техните интереси, отдават грижа за възрастните хора, а така също и оказват помощ на съгражданите ни в нужда. Кампанията провокира и много граждани, които оказаха подкрепа на хората в нужда и станаха съпричастни с техните проблеми по един или друг начин. Те участват в специалната категория „Добро сърце“. 

Специален приз „Скритото добро“ тази година ще бъдат връчени в следните категории: Категория „Приятел на Месеца“, Категория „Видими социални каузи“, Категория „Медии“, Категория: „Добро Сърце“, Категория „Неправителствени организации“, Категория „Бизнес партньори“, Категория „Култура и спорт“. 

Целта на Благотворителната кампания „Скритото добро“ е да се обединят бизнес и корпоративните организации, неправителствения сектор, творческата гилдия, спортисти и спортни организации за една обща кауза – подкрепа на хората в нужда.