ГПЧЕ-Плевен с отличие за международен проект

ГПЧЕ получи сертификат за качествено изпълнение и плакет

На 16 декември 2014г. в една от конферентните зали на хотел „София хотел Балкан ” се проведе Валоризационната годишна конференция по Програмите „Учене през целия живот”, „Младежта в действие” и Програма „Еразъм+“, организирана от Центъра за развитие на човешките ресурси, чиято цел бе да се направи обзор на осъществените през 2014 година дейности и постигнатите успехи по европейските програми за образование и обучение.

Със сертификат за качествено изпълнение и плакет бе отличен двуезиковият международен проект на ГПЧЕ – гр. Плевен на тема: ”Образование за активно европейско гражданство ” – секторна програма „Коменски” , с координатор г-жа Марияна Крачунова, реализиран през 2013 - 2014г. с училище - партньор от гр. Жидикай, Литва. Това е единственият награден проект от Плевенска област.

Отличието бе връчено по време на официалната церемония по награждаване и получено от г-жа Ирен Димитрова и г-жа Грета Димова, членове на екипа, работил по изпълнение на проекта.

Участниците в конференцията бяха поздравени от заместник-министрите на образованието и науката проф. Костадин Костадинов и Ваня Кастрева; от Милена Дамянова, народен представител в 43-тото НС и председател на Комисията по образованието и науката; от Калин Каменов, заместник-министър на младежта и спорта.