Ураган от сексапил и танци до зори разтърсиха White bar

Този петък White bar  на хотел "Лайпциг", отново бе арена на забавления и събра гости и приятели жадни за салса, партита и нови запознанства. Причината бе  ежегодният Коледен Салса Бал на Пловдив! Вечерта беше открита от детската група на Салса де Куба, която е единствената в града.
За качественото разбиване се погрижи един от най-обичаните диджей –  DJ Dobcho (Dobrin Petkov), които вдигна на крак всеки гост на Белия бар. Танцьорите на Salsa de Cuba и други денс клубове от града под тепето препълниха Белия бар с огън и страст. Всички бяха толкова усмихнати, ритъма на музиката ги беше завладял - танцуваха красиво, енергично, страстно... Всички заедно се въртяха в ритъма на бачата, меренге, салса, ...
На партито видимо имаше хора с различна степен на владеене на тънкостите на салсата. За по-новите внимателното следене на стъпките на инструкторите е важен източник на информация и вдъхновение. Така или иначе по-важна в този случай беше емоцията и желанието за забавление.
 Музиката, движението, емоцията от контакта с партньора  създават едно неповторимо усещане за свобода! Тематичното салса парти се провежда всеки петък, предлагайки уникална атмосфера, подбрана музика, много танци, положителни емоции и атрактивни промоции. Няма нищо по-опияняващо от страстна бачата или дива салса. Предпоставките за разпускане след натоварената седмица и за добър купон са налице - петък, а  мястото е перфектно със своята централна локация.

 И така ...  Всеки петък- мястото е White bar  на хотел "Лайпциг", времето е 21.00ч.,   Очаква ви едно диво, страстно и горещо парти с много танци и веселба,чак до сутринта...!  Ако ти се танцува - танцувай, ако си напълно начинаещ - пробвай някоя стъпка, ако ти се слуша хубава  музика - слушай, ако искаш напитка за разпускане… Ако искаш да побъбриш с приятели…