Абсурдно е Вихра да се върне при Иван

Бившата на продуцента ще пише книга за всички дами, които са се развеждали

Напоследък се появиха твърдения, че Иван Христов и бившата му съпруга ще се събират отново. Оказва се, че не е така.

"Как е възможно да се случи това изобщо? Абсурдно е? Изумително е, че тази информация е толкова агресивна в медиите и дори ми се обаждаха приятели от Канада, за да ме питат какво се е случило. А между нас с Иван нищо не се е променило и няма как да се съберем" - казва Вихра Петрова в интервю пред сп. LOVEstyle.

Красивата жена не крие, че с Иван дори не са запазили добри отношения след развода, макар 9 години да са били заедно. Дъщеря им Ава ходи при баща си, както е разпоредил съдът. От четвъртък до понеделник момиченцето прекарва в компанията на родителя си и новата му половинка Ирина Тенчева, която беше Сарачинова.

Тя май се оказа препъникамъкът в отношенията на Вихра и половинката на Андрей Арнаудов. Иначе беше "най-добрата майка". Бившата на "опосума" обещава да напише книга за всички дами, минали през развод, за да ги посъветва как да се съхранят, докато минават през кръговете на ада.

Тя разкрива още човешки истории около себе си в интервюто, както и разказва за последната си творческа изява - блога й. "Говори с Вихра" е букет от цветовете на живота, както сама го определя тя.