Вана с мечка и вечеря с лъв предлага австралийски хотел

Пакетът ол инклузив включва хранене с три ястия в непосредствена близост до диви животни

Австралийски хотел, обзаведен в зоологическа градина, предлага на своите посетители вана в близост до мечка, вечеря в компанията на лъв или хранене на жирафи през балкона, пише в. "Дейли мейл", цитиран от 24 часа.

Странната гостилница се нарича "Джамала уайлдлайф лодж" и се намира в Канбера. Уникалният хотел дава възможност на клиентите да почувстват като част от Африка в сърцето на Австралия. Стаите за настаняване са изградени в близост до клетките на животните, които са разделени от гостите само със стена от дебело стъкло. Пакетът ол инклузив включва хранене с три ястия в непосредствена близост до диви животни.

В зоологическата градина са обзаведени 18 хотелски стаи. Някои от тях са кацнали между клоните на дърветата, откъдето може да се дава храна на жирафите. Хотелът имал за цел да образова посетителите и да им подскаже какви прекрасни животни са застрашени от изчезване. Приходите от нощувките ще отиват за финансиране на програмата за размножаване на зоологическата градина и на аквариума в Канбера.