Елза Парини стана проститутка

В сериала на Люк Бесон, режисиран от Оливие Маршал

Макар и само за филм, най-известният травестит в България се превъплъти в образа на улична проститутка във френския сериал Section ZERO, продуциран от Люк Бесон.

Облечена в ефирни одежди на уличница, мадам Парини стоически издържала на минусовите температури в продължение на 12 часа вчера, научи Bulgariautre.bg. Сцената била с участието на главните герои, изиграни от френските звезди Паскал Грегъри и Жулиет Дол.

Появата на снимачната площадка на шармантната Елза предизвикала истински фурор сред екипа и актьорите, някои от участниците в снимките дори пожелали селфи с нашенката.

За снимките в NuBoyana са ангажирани над 150 български актьори, статисти и каскадьори.

Филмът се прави за френската телевизия CANAL+, а продуцент е EuropaCorp - една от най-големите продуцентски компании във Франция, чийто мажоритарен собственик е Люк Бесон. Той е и председател на борда на директорите.

Режисьор на лентата е Оливие Маршал - бивш полицейски инспектор, който се занимава с телевизия от 25 години и е един от най-добрите във Франция. Другите звезди в главни роли са познатите от филмите за Джеймс Бонд Ола Рапас и Чеки Карио, който е снимал и филмите Ядрото, Доберман, Никита, Хабитат и др.

Ола Рапас изигра злодей в "Казино Роял" и" Скайфол"

Сюжетът се развива в бъдещето - през 2042 г. в Европа. Задлъжнели държави се отказват от суверенитета си и мощни финансови групировки - "Прометей" завземат властта. Сириус е предан полицай, верен на убежденията си, който обаче ще се бори с всички сили да предотврати това.

Чеки Карио и Оливие Маршал

ТВ продукцията ще представлява осем 52 минутни серии изпълнени с много екшън, насилие и натуралистични сцени.

През следващата седмица Елза Парини отново ще се включи в снимките на фантастичния супер екшън, като със себе си ще заведе на площадката още десет ефектни травестити нужни за снимките на продукцията.