Елза Парини с песен за булимията и анорексията (ВИДЕО)

Представя я на 8-ми януари в столичен клуб

Остра критика под формата на пародийна песен е приготвила Елза Парини за кльощавите момичета през новата 2015 година. Най-популярният роден травестит ще презентира новото си хумористично творение на 8-ми януари в столичният ID Club, стана ясно от нарочен тийзър разпространен в мрежата.

Музикалното изпълнение използва за основа песента на Преслава „Моето слабо място”, но текста е доста в страни от оригинала. В пародията Елза „намеква” за проблемите на съвременните девойки с булимията и анорексията, повръщането или пък абсолютния глад, както и пристрастяването им към наркотиците.

По типичния си забавно хаплив начин тя осмива някои от най-опасните пороци на нашия живот, както е правила много пъти и в миналото.

Попитахме Елза дали не се страхува, че много певици, манекенки и актриси ще й се обидят за провокативния текст.

„Не искам да обиждам никой, а да покажа, че този начин на живот е вреден, опасен и дори пагубен. С острия подигравателен тон искам да накарам момичетата да се замислят над това какво си причиняват и как изглеждат в очите на останалите. Ако се вгледате внимателно в думите, ще разберете, че съм напълно права и показвам една действителност, на която нашето общество гледа, като на нещо нормално. Нормално ли е да ядеш и да повръщаш или въобще да не се храниш само и само да изглеждаш като моделите и певиците от екрана и  кориците, нормално ли е да припадаш от глад и наркотици?! Всичко в името на това да подражаваш на един изкривен модел на съществуване?”

Ще трябва да изчакаме до 8-ми януари за да чуем цялата песен и да разберем за какво говори тя, до тогава имаме само това:

Елза Парини е автор на няколко пародийни песни, с които осмива чалгата, фолк певиците, плеймейтките и други „икони” на неграмотната българска младеж. Под прицела на лютите й музикални критики са попадали Галена, Николета, Златка и много други момичета от кориците на списанията.