12 звезди разкриват сексуалните си фантазии

Скарлет Йохансон обича да по прави в кола, Джордж Клуни се възбужда от въжета

Още преди „Петдесет нюанса сиво" звездите признаха, че обичат да бъдат връзвани и напляскани. Холивудските диви нямат против да ги командват в леглото и изповядват сексуалните си изживявания и фетиши.

Риана: „Обичам да бъда наплясквана и да ме връзват. В спалнята предпочитам да се подчинявам. Трябва да бъдеш дама, за да може другият да бъде мачо". Пред Rolling Stone звездата разкри и че гледа мъжки членове, когато е възбудена.

Лейди Гага си пада по тройките. На въпрос на радио водещия на предаването „Mojo in the Morning" дали е участвала в такава, певицата отговори: „Да, участвала съм, но не искам да издавам детайли".

Порно/риалити звездата Фара Абрахам: „Обичам да мастурбирам. Гледам свои видеа, когато го правя".

Кармен Електра: „Обичам да пазарувам в секс шопове и най-често си купувам белезници и палаво бельо".

Рики Мартин: „Обичам да мастурбирам под душа, правя го често. Толкова е секси. Температурата на тялото ми и водата е различна и усещането е невероятно".

Скарлет Йохансон: „Обичам да правя секс в кола. Ако съм в настроение за нещо лудо и диво, задната седалка на автомобила определено е моето място".

Кристина Агилера: „Обичам да експериментирам със собственото си тяло. Възбуждам се повече от жени, отколкото от мъже, но обичам п*шки!".

През 2010 г. Джон Майер излизаше с Джесика Симпсън. Певицата се опази девствена до брака си с Ник Лачи, но след това явно е напреднала с креватните упражнения. Бившият ѝ сподели пред Playboy преди години: „Тя е като сексуален напалм. Наричам я „моя наркотик". Пристрастен съм към нея. Искам да приключа живота си и да я изшмъркам. Ако ми поиска 10 000 долара, за да я из*укам, ще започна да си продавам вещите".

Ева Лонгория: „Нямам против да ме завържат с копринен шал в леглото. Харесва ми мъжът да контролира секса. Има нещо много секси в това да бъдеш негова подчинена".

В своята книга My Life So Far (2005) актрисата Джейн Фонда разказа за сексуалните изживявания с бившия си съпруг Роже Вадим: „Той вкарваше и други жени в леглото ни. В началото бях шокирана, но започнах да се убеждавам, че няма нищо лошо в това и че го искам, макар че сърцето ми страдаше".

Никол Кидман: „Имам различни сексуални фетиши и им се отдвам. Бракът ми с Кийт е доста „опасен" и „първичен".

Джордж Клуни призна преди време пред Rolling Stone , че е загубил девствеността си на 16 години, но първият си оргазъм е получил много по-рано. „Мисля, че бях на 6-7 години. Катерих се по едно въже. Не се случи нищо физически, но елементите бяха на лице. Когато стигнах на върха на въжето се чувствах невероятно и си казах: О, Боже, това е страхотнo!".Снимка на Деня

Щрихи от Плевен