Батков: Би трябвало да вземем Купата ако има феърплей

Няма да е трудно да вземем точка срещу Лудогорец, заяви босът на Левски

Мажоритарният собственик на Левски Тодор Батков беше много весел след края на мача с Хасково за Купата на България, завършил 1:1. Той заяви, че Левски би трябвало да вземе Купата при честа игра, а освен това се надява тимът му да спечели поне точка в Разград в предстоящия мач за първенство срещу Лудогорец.

 

„Би трябвало да вземем Купата ако има феърплей. От 5-6 години не сме я печелили, заяви Батков веднага след края на мача. - Няма основания да не съм доволен от работата на Стойчо Стоев. Предстои ни мач с Лудогорец, от който трябва  да вземем поне точка. Няма да е толкова трудно. Не мисля, че ще имаме проблеми с място в шестицата.”

 

Батков освен това нападна Лудогорец и собственика на тима Кирил Домусчиев, визирайки минималното наказание на Козмин Моци от 1 мач за червения картон срещу Литкес, когато защитникът показа неприличните жестове към публиката. "Ако искат да прехвърлят управлението на българския футбол в Разград, да вземат да го направят. То е ясно, че там се взимат решенията", заяви саркастично Батков.