Гаджев чака феърплей от ЦСКА

Само Господ ще реши какво ще се случи и дали ние ще играем в първата шестица или не

Капитанът на Левски Владимир Гаджев заяви, че съдбата на "сините" в първата шестица вече не е в техните ръце и се надява да има феърплей в мача между Ботев (Пд) и ЦСКА от последния 22-и кръг на редовния сезон на "А" група.

 

Ако Ботев победи "армейците" в неделя като домакин, Левски ще играе във втората шестица във фазата на плейофите, защото ще остане на седмо място след редовния сезон.

 

"Естествено, че сме притеснени, вече нищо не зависи от нас. В ръцете сме на друг отбор, така че се надяваме да има феърплей в първенството и който е по-добър и повече заслужава от тези два отбора да спечели, след като ние сме длъжни да победим. Само Господ ще реши какво ще се случи и дали ние ще играем в първата шестица или не", коментира Гаджев битката за плейофите като гост в студиото на bTV Action, където анализира мача Реал Мадрид – Шалке.

 

Халфът смята, че в Левски сами ще си бъдат виновни, ако изпуснат шестото място.

 

"Сегашните мачове показват, че в първенството има феърплей. Надявам се, надявам се, единственото, което мога да направя в момента, е да се надявам. Ако Ботев е по-добър и съумее да победи с футболни средства, ок, няма какво да направим, тъй като вече нищо не зависи от нас. Сами ще сме си виновни за това, което се случва".