Стойчо Младенов хвърля оставка при загуба от Ботев Пд

"Червените" могат да имат нов наставник след визитата в Коматево

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов обмисля сериозно възможността да подаде оставка при нова загуба на тима, научи ексклузивно Sportonline.bg.

 

Опитният наставник може да остане без работа още в края на седмицата, когато столичани гостуват на Ботев Пд. Двубоят е с особено голям заряд, тъй като "канарите" ще гонят задължителни 3 точки, с които да си осигурят място в топ 6.

 

Причина за крайното решение на Младенов е фактът, че клубът се намира във финансова криза, която видимо влияе на играчите. Те записаха две загуби на старта на пролетния дял първо от Локомотив София, а след това и от Берое.

 

Според запознати, търпението на Младенов е изчерпано, а за това е спомогнало и отношението на ръководството. Част от акционерите на клуба искат уволнението на Екзекутора.

 

Най-големият противник на наставника е Петър Манджуков, който пожела главата му още преди Нова година. Сега напрежението отново се настани над "Армията" след слабия старт, а слуховете за евентуална негова смяна, които се появиха след поражението от "заралии", не са плод само на спекулации.