Черепно-мозъчна травма е убила рускинята, скочила от 5-я етаж

Алиса, която полетя с майка си, е стабилна за момента, но все още в риск

Черепно-мозъчна травма е причинила смъртта на 33-годишната Александра Нани, която вчера полетя, с 3-годишната си дъщеря на ръце от петия етаж на жилищна кооперация в бургаския компекс "Лазур".

Предстои на загиналата да бъде направен и кръвен тест, който да изясни дали в нощта на инцидента тя е била под въздействието на опиати или алкохол.

При скока от терасата на квартирата, в която московчанката е живеела от две години с дъщеря си Алиса, тя се е ударила в клоните на дърво. Това е причината след падането да е открита с ракъсани дрехи. 

Все още обаче това се уточява. Днес бяха наначени съдебно-медицински експертизи, оразувано е и дело за убийство по случая. Има и версия за склоняване към самоубийство. 

Съпругът на загиналата в Бургас се очаква да пристигне днес от Москва. Той се е връщал често, заради семейството си в града, въпреки че работи в Русия. 
След като снощи 3-годишното дете беше оперирано по спешност, днес то е стабилизирано. Състоянието на Алиса обаче остава тежко. Детето е под непрекъснато лекарско наблйдение в отделението по Реанимация, тъй като има риск от скрити вътрешни кръвоизливи. Тя има фрактура на черепа, контузия на мозъка, на белия дроб, множество счупвания на кости по ръцете и опашната кост.