Набират статисти за новия филм на Джерард Бътлър

Кастингът е на 3 април, петък в София

Кастинг агенцията „ТАЛЪНТ ПАРТНЪРС” набира статисти за холивудската продукция „КОД: ЛОНДОН” с участието на Джерард Бътлър, която се снима у нас, научи репортер на Софияутре.бг

На 3 април (петък) в парка "Заимов" пред театър "София" са поканени всички желаещи да станат част от голямата магия на киното и може би да видят холивудската знаменитост от близо.

Кастингът за статисти ще се проведе от 15.00 часа, търсят се МЪЖЕ и ЖЕНИ на възраст от 5 до 65г. Статисти, които вече са картотекирани, могат да заповядат за актуализиране на снимките. „Да НЕ идват хора от последните кастинги! Регистрацията е безплатна! Носете си химикалка.”, се казва още в съобщението на агенцията.

Както вече Софияутре.бг писа, Джерард Бътлър кацна на летище София на 21 март по обяд. Малко след него от ВИП-а излезе и друга холивудска звезда - Анджела Басет.

Бътлър е един от продуцентите и влиза в главната роля в "Код: Лондон" - продължение на "Код: Олимп". В момента екипът работи по филма в киноцентъра "Ню Бояна филм".

В новия филм държавният глава на САЩ пристига в Лондон заедно с лидери на десетки държави на погребението на министър-председателя на Великобритания, починал при загадъчни обстоятелства.

Терористи подготвят удар, за да ликвидират мого държавници наведнъж и единственият, който ще успее да предотврати масовото убийство, е героят на Джерард Бътлър, агент от тайните служби. Анджела Басет влиза в ролята на Лин Джейкъбс, шеф на службата за охрана на американския президент. А Морган Фрийман отново ще бъде говорителят на президента.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен