Издирват двама шуменци

Който има информация да се обади в най-близкото полицейско управление или на телефон 112

Областната дирекция на МВР в Шумен издирва по молба на близките му Владимир Желев Радев на 49 години от Шумен. За последно е забелязан на 13 март 2015 г., оттогава е в неизвестност. До момента няма данни за местонахождението му. Висок е около 180 см, с нормално телосложение, със сини очи, с къса права тъмна коса, продълговато и светло лице и тънки вежди.
Шуменската полиция издирва и Христо Маринов Пенчев. Той е на 53 години с постоянен адрес в Шумен. Мъжът е среден на ръст, слаб, с кафяви очи, къса кестенява коса с леко челно оплешивяване и изразени торбички под очите. Напуснал е селски имот в село Драгоево около 25 февруари. Бил е облечен с черно яке от изкуствена кожа, долнище на черен анцуг със син кант и кафява плетена фланела. Носил е черна плетена шапка, бил е обут със сини гумени обувки. По данни на близките му, Христо Пенчев е съобщил, че възнамерява да работи в Дулово и от 25 февруари, когато тръгнал за Дулово с автобус, е в неизвестност.
Умоляват се всички, които имат информация за мъжете да се обадят в най-близкото полицейско управление или на телефон 112.