Петя Раева събра светския елит на уникално по рода си „зелено“ парти

Експертът по здравословно хранене Петя Раева представи превърналия се в хит на пазара продукт за отслабване „New Green Line“ и част от новото си диетично меню на уникално по рода си парти с код „Зелено“, организирано от Лорд Евгени Минчев. Паркетният лъв, който сам пие добавката за вталяване от известно време, се очаровал от ефектите, които продуктът оказал върху фигурата му и решил да сподели качествата му с всичките си близки от хайлайф средите.

На грандиозното събитие “New Green Line” и специалните ястия с видимо удоволствие дегустираха фолк фурията Бони, Мис България Роси Иванова, певицата Катя Близнакова, ар-енд-би изпълнителката Сантра, бизнесдамата Славка Каравелова,  гимнастичката Симона Пейчева, нашумялата с участието си в риалити формата „Мастър Шеф“ Мариела Нордел, шефката на агенция „Интерсаунд” Ирина Папазова и куп други популярни персони. Събитието не пропусна и поп звездата Ирина Флорин, която бе една от първите запознали се с революционния продукт на Петя Раева.

Скандалният Джийсън Брад Люис пък вдигна градуса на настроението на облечените в цвета на “New Green Line” светски дами със специален музикален репертоар.


Оказа се, че пищното зелено парти е само прелюдия към бляскавия коктейл, който Петя Раева организира на 12 май в софийския ресторант „Ниагара“. Бившата депутатка, която нашумя, след като успя да отслабне с 30 килограма още по време на мандата си в Парламента и се превърна в гид по пътя към здравословния начин на живот на куп популярни личности и политици, ще представи на всички, които вече се довериха на “New Green Line”  своята уникална здравословна линия храна и ще награди част от закупилите продукта по време на специалната му промоция.