Изнесоха щабквартирата на мафиота Джаро – бар „Планет”

Животът

09-05-2015, 16:11

Снимка:

facebook.com/Planet-Bar-de-Luxe-Sofia

Автор:

Sofiautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

„Българският Лувър” си търси име

Местят клуб "Планет" заради Българския Лувър

Причината е откриването на Българският Лувър, който отваря врати в края на месеца

Столичният клуб "Планет", познат като щабквартирата на мафиота Джаро от сериала "Под прикритие", се изнесе до мястото, където ще бъде южното крило на т.нар. Български Лувър. В края на месеца се очаква да бъде официалното откриване на най-големия музей у нас, който вече носи името Национална галерия "Квадрат 500".

В него ще има творби на френския символист Морис Дени, както и на представителя на набизма Феликс Валото, съобщава "Телеграф". Ще присъстват шедьоври на автори като Гюстав Курбе, Йожен Кариер, Огюст Роден, Оноре Домие, Жан-Батист Карло, Аристид Майол, Огюст Реноар, Емил-Антоан Бурдел и много други. алното откриване на музея тече с пълна сила, пише БЛИЦ.

По план в триетажната сграда бъдат поместени шедьоври от бившата вече Национална художествена галерия, сега "Дворец" и от Музея за чуждестранно изкуство. По стените на музея ще бъдат закачени шедьоври на емблематични автори като Владимир Димитров-Майстора, Златю Бояджиев, Стоян Венев, Кирил Петров, Васил Стоилов, Иван Милев.

В Национална галерия "Квадрат 500" ще има творби на френския символист Морис Дени, както и на представителя на набизма Феликс Валото. Ще присъстват шедьоври на автори като Гюстав Курбе, Йожен Кариер, Огюст Роден, Оноре Домие, Жан-Батист Карло, Аристид Майол, Огюст Реноар, Емил-Антоан Бурдел и много други.