На "Армията" убеждават Любо да остане

Чака се негов отговор до 1 юни

Ивайло Манджуков и Милко Георгиев са се наели с трудната задача да убедят Любослав Пенев да остане начело на ЦСКАи през следващия сезон. Група фенове също навиват Любо да продължи да води тима.

Очаква се той да даде отговор най-кьсно до 1 юни. До тогава трябва да има яснота как ще я кара най-успешният български клуб оттук нататък,пише "Тема спорт". Само за две седмици в ЦСКА Пенев успя да преобрази представянето на отбора и бе много близо до успеха срещу Лудогорец в събота.

Специалистът има договор до края на май. Липсата на яснота относно бъдещето на червените засега стопира крайното решение на Пенев. Той ще остане начело на родния си отбор само ако ситуацията в ЦСКА се стабилизира.

Пенев има пълна подкрепа от страна на ръководство, играчите и особено от публиката, която му организира страхотно посрещане на "Армията" в събота, когато мощно скандираше името му и показа ясно отношението си към него.

Ключово за решението на Пенев е дали ще получи предложение от чужбина, което да го заинтригува. В случай че към Любо бъде отправена примамлива оферта, то той със сигурност няма да остане в Борисовата градина. Но ако друг клуб не прояви сериозен интерес, то има шанс Пенев да продължи ра­ботата си в ЦСКА.

Мъглата около армейците на този етап не позволява да се правят планове за подготовката. Намерението е обаче да има поне двуседмичен летен лагер в чужбина. Всичко около треньорския пост, подготовката и селекцията явно ще се ре­шава в последния момент.