Джордж Клуни влудява Амал и разказа защо я боготвори

Причините поради, които актьорът избрал Амал, и неговите влудяващи навици

Холивудският актьор Джордж Клуни, открито разказа с какво го е спечелила 37-годишната му съпруга, Амал Аламудин в ново интервю.

"Това е едно прекрасно творение. Внимателна. И най-мъдрият човек от всички, които някога съм познавал. Тя има страхотно чувство за хумор " разказа Клуни по време на кратко видео интервю за канал ET.

54-годишният Актьорът добави, че Амал има още много  други предимства, които не са му безразлични. Сред тях нейната работа, която прави Джордж много горд от Амал (съпругата Клуни е много успеше и международно признат адвокат).

Оказа се, че чувствата на Клуни се възбуждат още повече и от изискания вкус на съпругата му, която вече се превърна в истинска модна икона.

"От деня, когато се срещнахме, забелязах, че тя има абсолютно невероятно чувство за стил, тя разбира модата несъзнателно, това е странно и готино в същото време. Как го прави? Спомням си, че веджъж се занимаваше с 11 различни неща, тя работи в същото време преподава в Колумбийския ... и изведнъж ми казва: "Искам да облека тази рокля" Лудост. Всичко това ме очарова, тя има страхотен вкус" признава актьорът.

Клуни активно насърчава любовта на Амал към модата. Говори се, че за нейните дрехи и аксесоари е отделил цяла стая в къщата.

За разлика от повечето съпрузи, изпадащи в ужас, когато жените им тръгнат да пазаруват, Клуни поощрява любовта на жена си към модата.

Между другото, най-красивите тоалети на красавицата с ливански произход не са евтини. Наскоро тя се появи в публичното пространство в портокалов топ на Гучиi,  чанта на марката Баленсиага и обувки Сен Лоран. Ако се вярва на ЕТ, образите на съпругата на Клуни струват между 4 и 7 хиляди долара всеки.

Оказва се обаче, че Клуни има навици, които определено дразнят съпругата му. Един от тях е навика му да гледа много спортни предавания по телевизията.

Актьорът прекарвал часове пред малкия екран, което вбесявало Амал: "Гледам спортни програми и това просто я убива", признава Джордж Клуни. Той успял да накара Амал да започне да гледа баскетбол, но не постигнал повече. А през поредния почивен ден, когато седнал пред телевизора, тя го попитала дали така ще я карат винаги, на което той отговорил, че така изглежда.