Любо Пенев: Не се притеснявайте, ще вкараме гол

Ще прегледам медиите когато всичко стане ясно и не е лъжа

Любослав Пенев обяви на пресконференция преди мача в Коматево с Ботев (Пд), че ангажиментът му с ЦСКА приключва на 31 май. Треньорът на „червените" призна, че единственото, за което мисли в момента е как да завърши първенството.

"Моят ангажимент към ЦСКА е до 31 май. После ще говорим пак. Сега единствено ме интересува да изиграем на ниво оставащите три мача и да влезем в Европа. Играем по-добре от противника, но не може да вкарваме голове. Това е нашият проблем", заяви Любослав  Пенев.

„Явно толкова си можем, няма какво да обвинявам играчите. Не се притеснявайте, ще вкараме гол. Няма да правя кой знае колко промени за мача срещу Ботев", подчерта Любо.

„Не чета информациите за лиценза. Сигурен съм, че като стане ясно информацията и е абсолютно сигурна, тя ще бъде публикувана във всички медии. Когато всичко стане ясно и не е лъжа, ще прегледам нещата. Това, което ме засяга, го знам", отсече специалистът.

"Публиката в Пловдив ще ме приеме добре. Нито аз, нито клубът сме виновни за това, което се случи. Съжалявам, че проектът не успя да се осъществи. Ще се върна в Коматево с перфектни чувства. Кой ви каза, че Ботев са в криза? Все пак са в първата шестица и то заслужено. Смятам, че всички отбори в първата шестица, заслужено са в нея. Това, че  са направили няколко слаби мача не ме успокоява", сподели още той.