Петя Раева заложи на природосъобразен начин на живот (снимки)

Специалистът по отслабване представи продукта си на зеления фест GoBIO

Петя Раева беше сред активните участници на второто издание на фестивала за природосъобразен начин на живот GoBIO. Любимият гид по пътя към здравето и красотата на популярните личности представи био-продукта си за отслабване New Green Line на специален щанд и даде ценни съвети за здравословен режим на хранене на посетителите на събитието, съобщиха организаторите.

New Green Line бе посрещнат с видим интерес от присъстващите, мнозина от които си закупиха от натуралната добавка с вълшебен ефект. Оказа се, че сред гостите има и мнозина, които вече са го тествали и те го препоръчаха горещо на новопросветените в смайващото му действие.

Петя Раева не пропусна да се разходи из еко-работилничките и останалите щандове, позиционирани на експо-зоната на фестивала. Интересът й привлече Фън Шуй щандът на специалистката по енергийни камъни Мария която посвещаваше публиката в тайнствата на оргонита. Зад него бе и певицата Мария Грънчарова, с която Петя се запозна и си поговори, а накрая не пропусна да си закупи и красиво украшение за дома, изработено от специалния камък, който притежава свойствата да изчиства негативните енергии и да ги трансформира в позитивни. 

Раева посети и щанда за натурална козметика, зад който Яна Грудева майстореше натурален балсам за устни. Специалистът по отслабване разгледа продуктите и си закупи козметичен крем с напълно естествени съставки.

Напоследък, на Петя Раева й върви на зелено. На 12 май, в ресторант Ниагара, популярната дама организира пищен и бляскав коктейл под надслов „Зелено“. Повече от 400 гости и приятели на светската дама останаха очаровани от ефектите на продукта й за редуциране на теглото New Green Line и от кулинарните качества на специалното й ново диетично 13-степенно меню, което вече е официална част от предложенията на ресторанта.