Оргии с маски в Добрич

Уговарят се в заключени чатове. Най-активни са от София, Варна и Стара Загора

Българи си спретват оргии чрез чатове от затворени групи в мрежата. Предлагат да правят групов секс с маски и чрез обяви в нета, пише „Телеграф”. Всичко започва с регистрация в един от многото популярни сайтове за бързи секс срещи.Само в един такъв има три затворени групи за групов секс и оргии. В една от тях наброяват над 3000 членове. При желание за организиране на секс парти членовете дават града и адреса, където ще бъде интимното събиране и уточняват колко души търсят за оргията. След това желаещите могат да направят запитвания до обявилите партито и евентуално да се присъединят към него, ако бъдат одобрени и поканени.

Сред по-атрактивните обяви е тази на двойка от Добрич, която е пуснала съобщение на 21 май. От текста научаваме, че двамата имат апартамент, който могат да ползват за оргия с маски. Други български двойки пък изразяват желанието си да опитат тройки с непознати мъже или жени. „Обичаме секса и си търсим трети. Може жена, мъж или двойка. Харесваме да сменяме партньорите си”, се уточнява в една от обявите.
Младежи пък организират гей оргии в столичния квартал „Надежда”. За целта, обаче, предупреждават, че допускат предимно мъже с атлетично тяло и на възраст до 32 години.
В същата група някои от по-разкрепостените качват свои фотоси. Най-често там си спретват оргии хора от София, Варна и Стара Загора.
Освен чрез затворени групи и форуми, нашенци си спретват купони за групов секс и чрез обяви в нета. Обикновено качват съобщението на страници за еротични услуги и между обявите за жрици и платен секс могат да се открият такива за оргии. В повечето партитата за секс са свободни, но от форумите разбираме, че има и някои със символичен вход, който прибират домакините, но тарифите не се обявяват.