Акватека откри летния сезон с лудо парти

Съзвездие от диджеи и горещи нощни купони под зездите за всички плевенчани

От този петък най-горещият сезон, сезонът на партита е официално открит в Акватека "9-ти километър". Там дадоха старта на лято 2015 и ни обещават то да бъде незабравимо. Собствениците отбелязаха събитието с грандиозно парти, поставяйки ново начало и следвайки опита си. В приятна атмосфера, на по чаша вино и вкусни хапки, приготвени специално от главния готвач, гостите успяха да се докоснат до крайната цел, а именно - добро настроение и истински комфорт! 

Комплексът откри така дългоочаквания сезон и постави началото на лятното настроение. Специален гост на вечерта беше един от емблематичните гласове на българската музика Дичо, които както винаги предложи на присъстващите запомнящо се шоу и положителни емоции. Зад пулта се вихреше DJ Tod, а красивите адреналинки омайваха посетителите на комплекса с изящните си тела и сексапилни танци. Като водни нимфи те поддържаха градуса на настроението с изкусителни движения и изваяни форми. 

А след това? 

При такъв подобен старт е немислимо свалянето на гарда в следващите дни, седмици и месеци. Някъде сигурно и това се случва, но не и на комплекс „9-ти километър“. В него тежката хаус артилерия ще загърми на 12 юни с Pacho & Pepo, Joy & Chris Noiz, DJ Ivo, Marto Gavraili, Dj ILL-Q.

Организаторите са предвидил за всекиго по... много и цяло съзвездие от диджеи. Програмата е наситена с много интересни събития и този сезон ще бъде повече от разбиващ. Гостите на комплекс "9-ти километър" могат да поглезят всички свои сетива. За това допълнително ще се погрижат и уникалните промоции. Дори и да не сте на морето това не означава, че тук няма горещи, среднощни, мокри партита. Ако си падате по нещо откачено, по щури купони и незабравими страстни нощи под звездите, край басейн, то за вас има изобилие от денонощни купони. Адреса е един - Акватека "9-ти километър" - най - добрият плаж, на най-добра цена!