Изписват дъщерята на Уитни Хюстън, за да умре вкъщи

Роднините и лекарите изгубиха всякаква надежда за Боби Кристина Браун

След като прекара в кома близо шест месеца, дъщерята на певицата Уитни Хюстън – Боби Кристина Браун, ще бъде отведена вкъщи, за да може да си отиде в обкръжението на близките ѝ, въпреки желанието на баща й.

22-годишната девойка не показа никакви признаци на подобрение след инцидента на 31 януари, при който беше открита припаднала във ваната в дома си при неизяснени обстоятелства, съобщава mirror.co.uk.

Оттогава насам баща й Боби Браун и роднините й стояха неотлъчно до болничното й легло. Tе дори съобщаваха за възможно подобрение, но след това сами заявяваха, че вероятността за такова е малка. Преди седмици Боби Кристина беше извадена от медикаментозната кома, но не дойде в съзнание. Преди това пък се наложи трахеотомия, за да може да диша.

„Планират да я задържат в Джорджия и вероятно да я приберат у дома. Това е нейният дом и домът на майка й. Ако успеят да я приберат, би било чудесно”, разказва източник, близък до семейството, пред “Radar Online”. „Ако е жива, нека си бъде вкъщи, обградена от красивите снимки на майка й”, добавя той.

Боби Браун, обаче, е против преместването на дъщеря му. Преди време той се закле, че ще се бори до последно за живота й, докато има и най-малка надежда. Той отказа и да изключи системите, поддържащи я жива.