Петя Раева дегустира храната на бъдещето

Най-популярният експерт по хранене в България се срещна с виртуозния готвач Сhef Андре Токев

Петя Раева бе специален гост на мащабното събитие, организирано от Представителството на Американския Департамент по земеделие към Американското посолство в хотел Хилтън, София. Темата на срещата бе „Американски фасул, леща, грах и нахут – храната на бъдещето“ и именно тези храни попаднаха във фокуса на дискутиране и кулинарни презентации.

По време на обедния коктейл Петя Раева се срещна с нашумелия от тв реалити формата “Master chef” и executive chef на хотел “Хилтън” Андре Токев. Той приготви специален десерт от леща, който популярната авторка на книгите „Радостта от храненето“ дегустира и остана очарована. 

Наскоро Петя Раева, най-популярният експерт по хранене в България и създателка на продукта за идеална фигура New Green Line, представи своето специално здравословно 13-степенно меню, което създаде за ресторанти Ниагара. 

В момента чаровната дама подготвя ново, ексклузивно меню и за верига ресторанти Созополис, базирани в София и на едноименния луксозен черноморски комплекс, чиято премиера ще е съвсем скоро.

Здравословните зърнени храни са и една от основните теми на предстоящата трета книга на Петя Раева. Книгата на популярната дама, наложила се като най-предпочитания гид по пътя към здравето и красотата на известните личности, се очаква с голям интерес.