Първата френска Гастротека отвори в София

Петя Раева бе ВИП гост на откриването на ресторанта

Петя Раева бе специален гост на откриването на елитния ресторант GASTROTHEQUE L'Art De Vivre в центъра на София. Дипломати, представители на светския и бизнес елит, музиканти, актьори, дизайнери и архитекти отпразнуваха откриването на първата Гастротека. GASTROTHEQUE “L'Art de Vivre” представи изкуството на живота, вдъхновено от Франция, а негови почитатели се оказаха Стефания Колева и Орлин Горанов, които специално за повода изненадаха гостите с френски шансон и обяснение в любов. Популярният експерт по хранене се появи на събитието и очарова присъстващите с лъчезарната си усмивка и безупречна фигура. Петя, която бе облечена в шармантна черна рокля на цветни мотиви се открои със свежия си външен вид и прикова вниманието на луксозното и бляскаво събитие, което събра куп популярни лица на по чаша първокласно френско вино и изкусителни френски специалитети.
Създателката на хитовия продукт за редуциране на теглото New Green Line поздрави собственика на изискания ресторант Станислав Костов и поговори приятелски с част от събралите се представители на хайлайв средите и бизнес елита у нас, сред които се откроиха председателите на френската и италианската търговска камара Стефан Дюлае и Марко Монтеки, бизнесмените Стефан Маринов, Димитър Драгов, Иван Маринов, Ваня Червенкова, шеф Андрей Токев, арх. Стефан Добрев и арх. Атанас Панов, Христо Мутафчиев, проф. Георги Лозанов, певиците Мария Грънчарова и Вяра Атова, Митко Кърнев от D2, Мария Каракушева, ктрисата Ирмена Чичикова, Надя Илиева (ex-Елит), Лиляна Ангелова, Деси Зидарова, Константина Живова, дизайнерите Николай Божилов и Яна Танковска и други.

Преди месец Петя Раева представи собственото си специално здравословно 13-степенно меню, създадено ексклузивно за верига ресторанти Ниагара на пищно зелено парти, което събра над 400 светски личности и приятели на марката New Green Line. В момента то е официална част от менюто на заведенията, като вече се ползва с огромен успех сред клиентите и гостите на Ниагара.
Съвсем скоро пък Петя, на която вече мнозина се довериха и избраха за гид по пътя към здравето и красотата, ще представи и чисто новата си, уникална кулинарна селекция, която създаде специално за верига ресторанти Созополис в София и в едноименния луксозен черноморски комплекс. Новото меню на Петя Раева е предназначено специално за хора, които ценят както здравето и красивата си фигура, така и отличния вкус и истински качествената храна, която носи радост на сетивата и тялото.