„Синьо” на Дими оживява отново, пее я дъщеря му Дара

7 години след гибелта на баща си Дара направи ремикс на песента „Синьо” в негова памет

Ива Екимова и дъщеря й Дара дадоха интервю по повод 7-ата годишнина от гибелта на съпруга й - вокалиста на Сленг - Дими.

Дара сподели: „Наследила съм от баща си талант, чар, а от майка ми усмивката, която постоянно седи на лицето ми и разсъжденията, които правя преди да действам”.

Басистът на Сленг избра името на Дара. Беше по времето на едно турне, на границата между пролетта и лятото. Обсъждахме сума ти имена”, разкри в предаването Cool’Т Ива Екимова.
Бащата на Дара загина навръх 7-ия й рожден ден. Момичето има прекрасни спомени с него. В негова памет Дара направи ремикс на песента „Синьо”

ВИДЕОТО НА ПЕСЕНТА МОЖЕ ДА ГЛЕДАТЕ ТУК!

14-годишната дъщеря на Димитър Екимов-Дими и Ива Екимова записа една от най-хубавите песни на баща си в нов аранжимент. Автор на кавъра на “Синьо” е Диджейн Моник. Това не е първата песен на Дара. Преди 3 г. тя записа пак в различно звучене “Едно сърце” - единствената коледна песен на групата на баща ѝ “Сленг”. “Дара ходи на музикален педагог. Каквото и да реши да прави в бъдеще, ще я подкрепя”, каза майка ѝ по Би Ти Ви.

Изпълнението на талантливата дъщеря на Дими излиза 7 години след като той загина, след катастрофа с мотор.

"Казаха ми, че не трябва да скърбя и аз се стремя към светлина" - каза Дара. А Ива допълни, че не драматизира случилото се, защото смъртта е част от живота.