New Green Line - елиминирайте излишните килограми скорострелно преди морската почивка!

В разгара на лятото традиционно хората започват да се замислят повечко за външния си вид, здравето си и състоянието на фигурата си. Всички ние очакваме морската почивка едновременно с голямо нетърпение, но и с някои притеснения за това как изглежда тялото ни. Забързаното ежедневие и натовареният график са фактори, които присъстват в живота на почти всички и именно тези условия са причина да поставяме здравословния начин на живот на заден план. Същото се отнася и за прецизните диети – в настоящето рядко имаме време да спазваме стриктен режим на хранене или да спортуваме ежедневно. И въпреки всички пречки, решение за бързо и качествено редуциране на теглото има! То се нарича New Green Line на Петя Раева – хранителна добавка от ново поколение, която ще ви помогне да се сдобиете с мечтания външен вид! В удивителното действие на New Green Line вече се увериха мнозина, като на продукта се довериха освен обикновените хора, така и голяма част от светския и политически елит. Каква е тайната на New Green Line? Истината е, че тя наистина действа!
New Green Line е една истински качествена добавка - изцяло натурална и действа много по-бързо от останалите конкурентни продукти. New Green Line съдържа всички необходими съставки за отслабване и действа комплексно върху организма. Продуктът се предлага под формата на сашета за ежедневна консумация. Всяко саше съдържа ударна доза компоненти за отслабване и качеството му е гарантирано. Продуктът е резултат от работата на екип висококвалифицирани диетолози и фармацевти, които работят упорито цели няколко години, а резултатът е един продукт от ново поколение!
New Green Line е безценен спътник по пътя към здравето и красотата на всeки, който иска генерално да подобри качеството си на живот, защото действа комплексно: той засилва метаболизма, потиска апетита, ускорява изгарянето на мазнините от мастните депа, загрява тялото, прочиства черния дроб и жлъчката и действа енергизиращо.
Тайната е в съставките: New Green Line е уникална комбинация от всички познати по света до момента растения за отслабване. В състава му влизат общо 12 природни компонента, включително екстракти от зелено кафе, зелен чай, худия, африканско манго, гарциния кабоджа, артишок, горчив портокал, люти чушки, малинови кетони, черен кимион и др., Всички съставки са с доказан произход и отговарят за световните стандарти за качество.
Убедете се сами в чудодейното действие на New Green Line – една опаковка стига за месец, а дозата е по две сашета дневно преди хранене. Ефектите на загряване на организма, цялостно тонизиране и енергизиране ще усетите веднага. За наистина бърз ефект (до 1-2 седмици) е хубаво да съчетаете освен приема на добавката и с режим на разделно хранене, както и ежедневно движение, било то и под някаква по-лека форма. С New Green Line лятото е още по-хубаво, а вие ще се превърнете в звезда на плажа!