Бой на жена, заплахи с пистолет и разбито "Порше" на къмпинг "Черноморец?

Крими

13-08-2015, 13:56

Снимка:

снимка, febturs.dir.bg

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Пуснаха за национално издирване Камен Куката - ударил руснака в Поморие

Плевенчанин и софиянец се жалват в полицията един срещу друг, че са жертви на нападение

42-годишният Иван Георгиев от София се е оплакал в полицията, че е бил нападнат от бизнесмен от Плевен, на същата възраст, който пребил съпругата му пред заведение на плажа до Черноморец, а след това извадил пистолет и заплашил двойката с убийство. Столичанинът и съпругата му избягали, оставяйки колата си "Порше Бокстер"- кабриолет до заведението на плажа. На следващата сутрин, когато се върнали да си приберат автомобила той бил целия натрошен, а от него липсвали и пари - 38 хиляди лева, в плик.

Любопитното е, че със същата жалба за побой над съпруга и тормоз, в полицията в Созопол е отишъл и бизнесменът от Плевен, който е собственик на комплекс до плажната ивица. По думите на Нено Михайлов, срещу когото Иван и съпругата му са подали жалба за побой и заплахи с убийство, жертва на побой е самият той. Мъжът твърди, че Иван Г. го е ударил многократно в главата пред посетители заведението и е нападнал жена му и нейна приятелка. 

Случаят все още се изяснява от полицаите в Созопол.

По досъдебното производство са извършени повторен оглед в светлата част на денонощието, множество разпити на свидетели, назначени са експертизи.