Съпругът на Гуен Стефани се оказа гей (снимки)

Гавин Росдейл имал пет годишна връзка с травестит

Изневери и разгулен живот, това може да е причина за развод, но може да има и по-голямо разочарование. Съпругът на певицата Гуен Стефани се оказа гей, и това е основната причина за развода им.

Това твърди бившето гадже на Гавин Росдейл, Питър Робинсън и дори показа снимки, доказващи, че са били любовници със съпруга на певицата. Преди Гуен Гавин се е срещал с друга блондинка – травестит на име Мерилин (Питър Робинсън).

Двамата са имали сериозна връзка 5 години. Впоследствие обаче категорично Росдейл отричаше да е имал връзки с мъже. Само веднъж "притиснат до стената" от журналисти, Гавин призна, че е експериментирал на младини, но се оправдава, че в младежките си години почти всички са опитвали.

Според бившия любовник на Росдейл, той не е изненадан от този развод. Много е трудно да се скрие хомосексуалността и да се опитвате да живеете не както изисква вашата същност. "Когато хората лъжат себе си, те никога няма да бъдат щастлив," - каза той в интервю за RadarOnline. - "Гавин ме нарече грешка на младостта, но грешките не траят в продължение на 5 години. За него е време да се помири със себе си."