С 6 биса и препълнени летни театри започна турнето на Легендите

Супергрупата изправи публиката във Варна и Бургас на крака с първите си концерти

С много емоции и препълнени летни театри започна турнето на Легендите!

Първите два концерта на супергрупата още от първата песен вдигнаха на крака публиката във Варна и Бургас и до края всички фенове пяха легендарните хитове заедно с музикантите на сцената.

Константин Цеков от ФСБ, Константин Марков и Стенли от Тангра, Йордан Караджов от Сигнал, Митко Кърнев от D2 и Любо Киров зарадваха Варна и Бургас с над 20 златни хита - едновременно изпълнени в оригинален аранжимент, но и показващи познатите артисти в нова светлина.

Прозвучаха „След десет години“, „Оловният войник“, „Да те жадувам“, „Ледено момиче“, „Има ли цветя“ и още много парчета, подредени и представени в съвременен спектакъл, който развълнува както хората, които са израствали с тях, така и тези, които не са били родени, когато са създавани.

И в двата града музикантите се връщаха многократно на сцената, извикани на шест поредни биса – доказателство, че добрата музика винаги устоява теста на времето и именно това са Легендите – песните, които всички обичаме!

До края на годината турнето на Легендите ще премине през още 5 български града, а подробностите за следващите концерти ще бъдат обявени съвсем скоро!