Кое е най-хитовото място на Черноморието за лято 2015?

Най-предпочитаното място за почивка на морето тази година беше „Оазис Бийч Клуб“ в квалитетния комплекс Лозенец, а причината е новооткрития ресторант Green Line на популярният експерт по хранене Петя Раева. Елитното заведение се превърна в най-желаната дестинация както за огромна част от родния хайлайф, така и за множество представители на бизнес и политическия елит у нас.
Изисканото заведение доби огромна популярност сред посетителите на черноморския комплекс заради уникалната си кухня, съставена от ястия, които от една страна притежават перфектен вкус, а от друга са напълно здравословни, природосъобразни и идеални за хора, които ценят здравето си и красивата си фигура. Освен първокласното меню обаче ресторантът предлага и специална ВИП лятна програма, която съчетава изготвяне на индивидуална схема на хранене и прием на New Green Line – най-ефективното средство за редуциране на теглото в България. Именно по специалната програма полудяха популярните личности. Те се надпреварват да посетят ресторанта и да се сдобият с професионалните съвети на Петя Раева, която изготвя специален режим за всеки желаещ.
„От както посетих Green Line не мога да си представя да отида на друго място. Качеството на почивката ми се вдигна осезаемо“, споделя се ВИП гост на ресторанта.
Предстои откриването на здравословен ресторант Green Line и в София.